Koelkast reparatie Beverwijk

Koelkast reparatie Beverwijk informeert u graag over de vervanging van uw koelkast, indien blijkt dat bij het bezoek van onze monteur de koelkast niet gerepareerd kan worden.
Het is tegenwoordig een gewilde trend om vriezer en/of koelkast binnen de bestaande keuken weg te werken in dezelfde stijl als de rest van de keuken. Hiervoor is het allereerst noodzakelijk dat het apparaat hiervoor geschikt is – doorgaans zijn speciale inbouwmodellen net iets smaller dan de standaard maten, om er zeker van te zijn dat deze de bestaande keuken-nis dan wel  de keukenkast goed kunnen vullen.koelkast reparatie beverwijk

Ten tweede is het belangrijk dat het in-te-bouwen model op de juiste wijze ventileert, opdat de luchtcirculatie binnen deinbouw-kast niet voor problemen gaat zorgen. Dit vormt  dan ook de grootste reden waarom men een vrijstaande vriezer of koelkast niet zomaar op eigen houtje in dient te bouwen: Wanneer deze door slechte ventilatie gaat condenseren zal dit voor uiteenlopende problemen zorgen en de koelkast ernstig beperken in diens levensduur.

Om de witgoedapparatuur naadloos aan te sluiten bij de overige keuken, zijn er twee verschillende scharniersystemen waarmee u eenvoudig het kastdeurtje voor de koelkast kunt laten  plaatsen.

Koelkast reparatie Beverwijk

Aan de ene kant is er het zogenaamde sleepdeur systeem, waarbij de deuren van kast en apparatuur niet permanent met elkaar verbonden zijn maar als het ware langs elkaar glijden. Dit model is het meest gangbare in Nederland en ten alle tijden nog om te bouwen naar het type “Deur-op deur”.

Bij deur-op-deur koelkasten wordt de keukenkast deur daadwerkelijk op de koelkastdeur gemonteerd, waardoor beiden tegelijk openen en sluiten zonder langs elkaar te bewegen. Deze variant garandeert doorgaans meer duurzaamheid.

Tenslotte is het ook mogelijk om de koelkast middels een zogenaamde decorlijst aan te laten sluiten bij de bestaande keuken. Hierbij is er sprake van zogenaamde decor-kaders op de ijskast deur, waar 4 cm dikke platen in geschoven kunnen worden in dezelfde uitvoering als de rest van de keuken.

Voor al uw vragen omtrent inbouwapparatuur alsmede voor het maken van een afspraak voor het professioneel laten plaatsen ervan, kunt u bij ons altijd snel terecht. Neem hiervoor contact met op met uw witgoed monteur in Beverwijk en omgeving, of plan uw afspraak meteen online!