Wasdroger reparatie Beverwijk

Wasdroger reparatie Beverwijk:Wasdroger reparatie beverwijk

Uw wasdroger in Beverwijk en omgeving kan bij ons erkend leerbedrijf met 3 maanden garantie gerepareerd worden. Bel, mail of reserveer uw afspraak online voor het laten repareren van uw droger in Beverwijk en omgeving. 24/7. Ook in het weekend.

Wasdroger reparatie Beverwijk is uw partner in Beverwijk en omstreken, als het gaat om de juiste reparatie van uw machine.

Wij hanteren een vast bedrag voor onderzoek aan uw wasdroger van 60 euro. Indien het probleem verholpen kan worden binnen 10 minuten, dan betaalt u 10 euro extra, exclusief eventuele onderdelen.

Mocht er sprake zijn van een grotere reparatie, dan laat onze monteur u eerst de kosten weten, alvorens hij tot reparatie overgaat.
Besluit u om in dit geval uw wasdroger te laten repareren, dan hoeft u de onderzoekskosten niet te betalen, deze komen te vervallen.

Indien u na onderzoek niet wil laten repareren, dan bent u alleen het bedrag van 60 euro aan onderzoek verschuldigd.

Welke  wasdrogers worden zoals door ons gerepareerd:

Siemens, Miele. AEG, LG, Samsung, Bauknecht, Bosch, SMEG,  Hotpoint,  Indesit,  Nordland, Zanussi,  Pelgrim, ETNA, ASKO, Kuppersbusch, Zanker.

De mogelijkheid om uw defecte wasdroger te vervangen bestaat natuurlijk altijd nog, maar reparatie door witgoed reparatie Beverwijk is niet alleen snel en voordelig, maar verzekert u tevens van minimaal een jaar lang resultaat dankzij onze uitstekende garantievoorwaarden: 3 maanden garantie op al onze reparaties! Geniet gauw weer van het vertrouwde comfort van uw wasdroger en bel voor storing of vervanging van uw defecte wasdroger apparatuur.

Vertrouw op de zeer ervaren witgoed monteur in de regio voor al uw witgoed apparatuur.