Wasdroger reparatie Beverwijk

Wasdroger reparatie Beverwijk repareert uw wasdroger in Beverwijk met 3 maanden garantie. Wij zijn een erkend leerbedrijf. Bel, mail of reserveer uw afspraak online voor het laten repareren van uw droger in Beverwijk en omgeving. Ook in het weekend.

Wasdroger reparatie Beverwijk is uw partner in Beverwijk en omstreken, als het gaat om de juiste reparatie van uw machine.Wasdroger reparatie beverwijk

Wij hanteren een vast bedrag voor onderzoek aan uw wasdroger van 72,60 euro.

Onze monteur laat u eerst de kosten weten, alvorens hij tot reparatie overgaat.

Indien u na onderzoek niet wil laten repareren, dan bent u alleen het bedrag van 72,60 euro aan onderzoek verschuldigd.

Welke  wasdrogers worden zoals door ons gerepareerd:

Siemens, Miele. AEG, LG, Samsung, Bauknecht, Bosch, SMEG,  Hotpoint,  Indesit,  Nordland, Zanussi,  Pelgrim, ETNA, ASKO, Kuppersbusch, Zanker.

Wasdroger reparatie Beverwijk

Er bestaat een hele wetenschap over het gebruik van een wasmachine, maar hetzelfde geldt voor wasdrogers. Onze drogers nemen urenlange droogtijd in beslag voor kleding, handdoeken, beddengoed en andere stoffen en komen er warm, schoon en zacht uit. Net als bij een wasmachine kun je een betere of slechtere ervaring uit je droger halen, afhankelijk van hoe je hem gebruikt. Er is meer aan de machine dan aan de droger zelf.

Achter de droger zit meestal een ventilatiekanaal. Er zijn drogers en wasmachines zonder ventilatie, maar de meeste hebben een ventilatieopening die de machine verbindt met het leidingwerk dat naar buiten leidt. Een wasdroger werkt door het vocht uit de natte kleding via warmte op te nemen en die vochtige, hete lucht naar buiten te kanaliseren, waardoor je kleding warm en droog blijft. De ventilatiekanalen van de droger moeten die hete lucht op de meest efficiënte manier naar buiten leiden, zodat u de grootste energiebesparing en de minste inspanning op uw machine heeft. Daarom is het het beste om het uitlaatkanaal zo kort mogelijk te laten lopen met weinig tot geen bochten voor de lucht om te navigeren. Hoe sneller de route, hoe minder moeite het kost.

Bovendien zullen schone kanalen het droogproces van kleding efficiënter en veiliger maken. Branden in drogers komen vaker voor dan je zou denken; uitlaatkanalen kunnen verstopt raken met pluisjes en vuil en een brandgevaar vormen. Volgens de NFPA worden jaarlijks ongeveer 17.000 drogerbranden gemeld, met honderden gewonden en doden per jaar tot gevolg. De meest voorkomende oorzaak van ontluchtingsbranden in drogers zijn vuile ventilatiekanalen. Als u merkt dat uw kleding langer nodig heeft om te drogen, kan het tijd zijn om de ventilatieopeningen van de droger te reinigen!

De mogelijkheid om uw defecte wasdroger te vervangen bestaat natuurlijk altijd nog, maar reparatie door witgoed reparatie Beverwijk is niet alleen snel en voordelig, maar verzekert u tevens van minimaal een jaar lang resultaat dankzij onze uitstekende garantievoorwaarden: 3 maanden garantie op al onze reparaties! Geniet gauw weer van het vertrouwde comfort van uw wasdroger en bel voor storing of vervanging van uw defecte wasdroger apparatuur.

Vertrouw op de zeer ervaren witgoed monteur in de regio voor al uw witgoed apparatuur.