Wasmachine reparatie Beverwijk

Wasmachine reparatie Beverwijk: Hoewel de meeste gebruikelijke witgoed apparatuur tegenwoordig een lang leven beschoren is, gaat er onverhoopt toch nog wel eens wat fout; bijvoorbeeld een BH-beugel die de wasmachinetrommel blokkeert. Of een vaatwasser die uw keuken in een bubbelbad verandert. Of het nou om acute uitval gaat of juist een sluimerend probleem aan uw witgoed apparatuur: De monteurs van Witgoed reparatie Beverwijk laten u niet in de steek!wasmachine reparatie beverwijk

Bij ons kunt u vliegensvlug terecht voor onderhoud, diagnose en reparatie van al uw witgoedproblemen bij u aan huis. Geheel zonder voorrijkosten komt één van onze deskundige monteurs op afspraak bij u langs en kunt u uw machine vaak al binnen een uur weer in gebruik nemen.

Witgoed reparatie service Beverwijk biedt ongekend snelle service van alle witgoed perikelen in Beverwijk en omgeving. Ook ’s avonds en in het weekend kunt u bij ons terecht voor het maken van een afspraak, lange wachttijden kennen wij niet.

Wasmachine reparatie Beverwijk

Witgoed reparatie service Beverwijk hanteert bovendien buitengewoon aantrekkelijke garantievoorwaarden. Zo ontvangt u standaard 3 maanden garantie op alle door ons uitgevoerde reparaties en onderdelen (mits door ons geleverd).

Witgoed reparatie Beverwijk verhelpt namelijk niet alleen de meest uiteenlopende witgoed defecten aan nagenoeg alle gangbare merken, maar helpt u tevens met vervanging van een defect apparaat. Wij bieden voor ieder budget een oplossing, zowel nieuwe als tweedehands apparatuur kunt u via ons voordelig verkrijgen. Uiteraard regelen wij ook de aansluiting van uw nieuwe apparaat, alsmede het verwijderen van u defecte apparatuur. En dat tegen de scherpste tarieven!

Bij witgoed reparatie Beverwijk weet u al van tevoren dat u nooit teveel betaald: Wij hanteren een vast bedrag van € 72,60 voor het diagnosticeren van uw defecte apparatuur.