Witgoed reparatie Velserbroek

Witgoed reparatie Velserbroek: Een wasdroger is met name in de stad een uitkomst. De meeste woningen beschikken immers niet over een tuin, en op het balkon kunt u ook maar beperkte hoeveelheden was kwijt om te drogen. En dan is het nog maar de vraag of het weer zich ervoor leent! Bij mooi weer is het uiteraard altijd voordeliger om de was gewoon buiten op te hangen, maar met name in de winter is het gemak van een wasdroger voor velen geen overbodige luxe.witgoed reparatie velserbroek

Des te vervelender is het wanneer uw droger er onverwacht plots mee op houdt! Wat kan er aan de hand zijn?

Witgoed reparatie Velserbroek vindt het voor u uit! Onze experts repareren alle gangbare merken wasdrogers, gewoon bij u thuis. Voor het maken van een afspraak kunt u altijd snel bij ons terecht, onze monteur staat wellicht al de volgende dag bij u op de stoep en zo draait uw droger in veel gevallen al gauw weer als een zonnetje!

Wat mankeert uw droger precies? Veelvoorkomende defecten hebben betrekking op het deurtje van de wasdroger dat niet meer goed sluit, waardoor de hele machine geblokkeerd kan raken. Ook kan het zijn dat uw droger niet meer droogt, of er veel langer over doet dan u gewend bent. In dat geval is er mogelijk iets met het verwarmingselement aan de hand, of met de thermostaat. Daarnaast kan het gebeuren dat de trommel van uw droger niet meer draait; hiervan is vaak een kapotte aandrijfriem de oorzaak. Maar ook bij lekkage, vreemde geluiden bij het draaien of om het even welke andere storing uw droger vertoont, bent u bij witgoed reparatie Velserbroek aan het goede adres!

Bel nu uw witgoed monteur in de regio en plan een witgoed reparatie bezoek in met één van onze monteurs.